14 Ogos 2011

!! WOW !! CEPATNYA BERTAMBAH

Assalamualaikum buat pengunjung blog nie. Diam tak diam dah masuk
15 Ramadhan malam ni kan. Che-D sangat gembira kerana follower dah semakin ramai. Al-hamdulillah.


jumlah follower pada hari jumaat pada 4.00petang

Ini just first review che-D setelah 5 hari melancarkan segmen sendiri iaitu MENCARI KENALAN BARU DI @DEELICIOUS. Tak sangka sambutannya meriah gitu...Terima kasih kepada blogger yang support che-D. Kalau ada yang che-D terlepas pandang, tak komen dalam entry korang... tulisla komen dalam entry nie ya.

Selain itu, che-D pun ada sertai segmen blog AA iaitu PROMOSI BLOG 500 FOLLOWER KE BAWAH. Secara tak langsung ia pun membantu che-D mencari kenalan baru juga. Terima kasih buat rakan blogger terutamanya dari england kerana che-D baru sempat back link beberapa rakan sahaja. Insya-Allah che-D akan menjelalah keseluruh england k. Kemudian barulah ke jepun, dubai, jerman dan lain-lain...So tunggu je la.

che-D adalah dalam kumpulan england..

Sehingga entri ini ditulis jumlah follower che-D sudah 161 orang...THANKS YEAW!!

2 ulasan:

  1. tenkiu..kalau boleh promote la kat member-member awk juga.

    BalasPadam