24 Mei 2011

DAPURKU KEMBALI BERASAP

Salam semua...lama che-D tak update n3 masakan...Isyyyhh rindu bukan main lagi. Walaupun tak update tapi gambar masakan tetap ado. Nak kata sibuk boleh tahan jugaklah. Kerja kat sekolah tak pernahnya nak settle, (ayat cinta yang biasa) klise. Lagi pun bulan nie che-D baru berpindah ke rumah baru, sibuk mengemas tu tak habis lagi, repair sana-sini, beli itu-ini, aduh pokai awal bulan nie.


Che-D dah lama ingin nak beli frypan, tak kisahla jenama apa asalkan yang longlasting. Puas survey merata kedai at last che-d try survey kat Pakson. Harga dia boleh tahan la RM80++ hingga RM100++. Tapi tak jadi juga beli, just beli cadar je. Tetiba bila dah balik umah tue teringat pulak point bonuslink... cecepat update my point dan akhirnya che-D meredeem Teflon Non-stick Frypan 28cm ini untuk mamantapkan lagi peralatan dapur memasakku. Haa.........lega rasanya sebab tak kluar sesen pun. Berbaloi juga la guna bonuslink. Kawan-kawan redeem la juga kat sini, sebelum point tu expired. Cepat sebelum terlambat.

Terima kasih BONUSLINK.

2 ulasan:

  1. Salam kunjungan... blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

    http://www.zuwairiaiman.com

    BalasPadam
  2. Kak Cek selalu lupa nak redeem point bonuslink...hu hu....

    BalasPadam